ESR képernyővédő fólia Kompatibilis iPhone 11, iPhone XR [2 Csomag] [Egyszerű Telepítés Keret] [Esetben, Barátságos], Prémium Edzett Üveg kijelző Védő fólia iPhone 6.1 Colos (2019)
  • Friss

ESR képernyővédő fólia Kompatibilis iPhone 11, iPhone XR [2 Csomag] [Egyszerű Telepítés Keret] [Esetben, Barátságos], Prémium Edzett

HUF 1887.30

Áruk
A boltban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Élettartam-Garancia : az ESR nyújt önnek profi ügyfélszolgálat, illetve ESR i Phone XR képernyő védő által támogatott ESR az Élettartam Garancia.Kérjük, vegye figyelembe,:A képernyővédő fólia biztosítja a maximális védelem az i Phone XR LAPOS érintőképernyőn.A tér között, a telefont, a képernyő védő lehetővé teszi, hogy a megfelelő helyet a telepítés a legtöbb telefon esetekben.Buborék-Ingyenes Telepítési csomag : A tisztítókendővel, por eltávolítása matricát, majd nedves törlőkendőt biztosítja a buborék, s a por ingyenes alkalmazás. 3 X Erősebb : ESR i Phone 11/XR képernyő védő már edzett, hogy ellenálljon akár 11 kg erő, segít, hogy megóvja a képernyőt a sérüléstől.Arca ID Kompatibilis:Pontosan vágni az i Phone 11/XR, ez a képernyő védő nem zavarja az Arc ID funkciót. (Kizárólag célja az Apple i Phone XR.).Gyakran ismételt kérdések (GYIK). 1. Hogyan tudom eltávolítani a nem kívánt ujjlenyomatok, a képernyő védő?.Ujjlenyomat nem marad a képernyő védő is véglegesen lehet könnyen tisztítható segítségével egy nedves ruhával. 2. Milyen előnyei vannak a választott edzett üveg helyett műanyag kijelző védő fólia?.Prémium edzett üveg teszi ezt a screen protector sokkal simább, mint a műanyag alternatívák.A szélű, csiszolt sokszor után nagysebességű vágási folyamat, hogy az ideális 2.5 D ' arc, amely egy sima, biztonságos-a-touch felületen. 3. Miért van az, hogy a képernyővédő fólia mérete kisebb, mint az i Phone képernyőn?Ez fedezi a teljes képernyőt?.Mivel az iphone ívelt élek, a screen protector célja, hogy valamivel kisebb, mint a tényleges képernyőn, hogy segít megelőzni a buborékok, illetve a képernyő szétmállik.Ezért, a képernyő védő hagy egy kis helyet a szélek körül a telefon.Ha úgy gondolja, ez lesz egy kérdés, javasoljuk, hogy megvegye a teljes lefedettség képernyővédő fólia. 4. Hogyan edzett üveg védi a telefont?.Edzett üveg megerősítette több órán át annak érdekében, hogy növelje az erő, jobb védelmet nyújt az i Phone képernyőjén.Mint a közönséges üveg az azonos vastagságú, edzett üveg ellenáll a külső erő hatása 3-5-ször erősebb.Csökken a kockázata, hogy a telefon képernyőjén megrázó, ha leesett vagy ütközések során. 5. Jön egy tisztítás törölje le kell használni alkalmazása előtt a képernyő védő?.A csomag tartalma : . 1. Képernyővédő fólia, x2,. 2. Tisztítás törölje le x2. 3. Por eltávolítása matrica x2. 4. Nedves törlőkendő x2.