Modell Vágási Mat, A4-es A4-Vágó Pad Self‑Helyreállítási Kézi kézi Festés Faragás Tömítések
  • Friss

Modell Vágási Mat, A4-es A4-Vágó Pad Self‑Helyreállítási Kézi kézi Festés Faragás Tömítések

HUF 2956.50

Áruk
A boltban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

A4 méret, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, illetve a jó teljesítmény.Alkalmas mindenféle írás, festés, faragás tömítések, kézi pad, kézműves papír faragványok, negatív film vágás, stb.Ez a vágás matt, nem tükröződő, csúszásmentes, a penge nagy tartósság.Jó minőségű egyéni‑helyreállítási, nem hagy nyomot a vágás után, valamint ismételt vágás nem érinti.A vágódeszkát képes megvédeni az asztalra, majd megakadályozza a penge a karcolás az asztalon.Szolgáltatás : 1. Jó minőségű egyéni‑helyreállítási, nem hagy nyomot a vágás után, valamint ismételt vágás nem érinti.2. Ez a vágás matt, nem tükröződő, csúszásmentes, a penge nagy tartósság.3. Alkalmas mindenféle írás, festés, faragás tömítések, kézi pad, kézműves papír faragványok, negatív film vágás, stb.4. A vágódeszkát képes megvédeni az asztalra, majd megakadályozza a penge a karcolás az asztalon.5. A4 méret, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, jó performance Specification : Elem Típus : Vágó Mat Material : PVCQuantity : 3 Application : a legjobb eszköz A mindenféle írás, festés, kész tervezetek, gravírozás, tömítések, hogy kézi pad, papír vágás, írás, rajz, kézműves papír faragás, negatív film vágás, modell, így is lehet használni, mint egy egér pad, diákok, családok, iroda áll.Tipp : Ha a vágás, legyen óvatos, ne nyúljon előtt a kés éle sérülés elkerülése érdekében, hogy a kezét.Emlékeztető : Ha a kés karcos a tartólappal a kés jelek nyilvánvaló először, majd fokozatosan vissza, a vágás nyoma lesz kisebb, de nem a nélkül, jelek.Méret : Kb. 30 x 22cm / 11.8 x 8.7 a Csomag Lista : 3 x Vágás Mat.

Item Type:
Cutting Mat
Material:
PVC
Quantity:
3
Application:
The best tool for all kinds of writing and painting, finished drafts, engraving seals, making manual pads, paper cutting, writing and drawing, craft paper carving, negative film cutting, model making, and can also be used as a mouse pad, students, families, office standing.
Tip:
When cutting, be careful not to put your fingers in front of the knife edge to prevent injury to your hands.
Reminder:
When the knife is scratched on the backing plate, the knife marks are more obvious at first, and will gradually recover, and the knife marks will become smaller, but not without marks.
Size:
Approx. 30 x 22cm / 11.8 x 8.7in
Package List:
3 x Cutting Mat :